Toivoisin että D&D Nextin säännöt olisivat...

1.9.12

A NEVERWINTER TALE: Darion

"Lord Darion Thann seurueineen, tarvitsemme kolme huonetta, mieluummin kaupungin puoleisesta päädystä, vierekkäisen huoneet", Darion kuunteli kun hänen neuvonantajansa, mestari Franklin, varasi huoneita tästä majataloksi muutetusta laivasta. Hän katseli ympärilleen, suurin osa ihmisistä ei kiinnittänyt heihin mitään huomiota, mutta muutamat seurasivat avoimesti kiinnostuneina seurueen tekemisiä. Nätiksi kehuttava tarjoilijatyttö hymyili hieman flirtahtavasti, nurkassa istuva ihmismies taas ei meinannut saada katsettaan irti hänen kukkarostaan. Darion pyyhkäisi toisella kädellään pitkiä, vaaleita hiuksiaan ja soi tarjoilijatytölle ystävällisen, ehkä hieman rohkaisevankin hymyn. Sinettisormus raapaisi ohimennessään hieman hänen korvaansa. Hän ei koskaan muistanut sen olemassaoloa, vaikka se tuntui vieläkin oudolta hänen oikeassa etusormessaan. Vain puoli vuotta sitten hänen isänsä, tai kuten oli käynyt ilmi, adoptioisänsä, oli kertonut hänen olevan oikeasti Neverwinterin hallitsijaperheen viimeinen eloonjäänyt ja suoraan alenevassa polvessa laillinen Neverwinterin hallitsija Lord Darion Bann Alagondar. Hän oli tuolloin juuri vannonut ritarinvalansa, ja tunsi, että hänen koko maailmansa ja tulevaisuutensa mullistui hetkessä.

Puoli vuotta hän oli painiskellut itsensä kanssa; seuratako sydäntään vai jäädäkö Thannin suvun tueksi. Hän oli tehnyt päätöksensä, ja nyt hän oli omassa kaupungissaan jossa hän ei voinut käyttää turvallisesti edes omaa nimeään. Hän oli päättänyt käyttää adoptionimeään, kunnes saisi tarpeeksi tukea voidakseen vaatia kaupunkia itselleen. Hän oli saanut siunauksen ja tuen vaatimuksilleen adoptiovanhemmiltaan, lisäksi he kustansivat hänelle pienen seurueen avuksi. Hän vilkaisi uudestaan ympärilleen ja tunsi epätoivoa siitä, mistä hän voisi aloittaa etsimisen. Hänen mieleensä palasi hänen palveluskautensa Sir Adrian Dalen aseenkantajana. Sir Adrianin yksi ohjeista oli ollut, että jos ei tiennyt mistä etsiä tai mitä tehdä, piti vain olla kärsivällinen ja tarttua pieninpäänkin tilaisuuteen tällaisen ilmaannuttua. Sir Adrian todellakin oli jaksanut olla kärsivällinen, ja nopea liikkeissään tilaisuuden avauduttua. Hänen kanssaan Darion oli oppinut käyttämään kahden käden miekkaa, sillä kilvestä ei yleensä ehtinyt olla hyötyä Sir Adrianin nopeissa hyökkäyksissä.

Nyt hänen vain piti olla kärsivällinen ja tutustua kaupunkiinsa, ja tuleviin alamaisiinsa...

3 kommenttia:

  1. Nytkun mie saisin tämän vielä tuon Darionin otsakkeen alle (vaikka sinne minä tämän tein, niin silti ei siellä näy...)

    VastaaPoista
  2. Sain tehtyä/laitettua, sivut välilehdeltä mutta syytä en tiedä siihen jos sinä et saanut.

    VastaaPoista
  3. Johtui luultavasti siitä että kutsun jälkeen käyttäjästä tulee Author jolla on oikeus postata, mutta ei muokata sivuja. Nyt tein Patchystäkin adminin joten pitäisi onnistua. Marghosista ehdin tehdä jo aiemmin.

    VastaaPoista

Mitä mieltä olet siitä että säännöt muuttuvat uuden Playtest paketin myötä ja joudut tekemään hahmon melkein kokonaan uudestaan?

Montako taikaesinettä haluaisit että hahmollasi on kun hän on 10:llä tasolla jos kertakäyttöesineitä ei lasketa?

Pelaaja! Mitä seuraavista haluaisit enemmän peliin?

Kuinka suuri osuus 4 tunnin pelisessiosta tulisi olla taistelua?